L.A. Rush L.A. Rush L.A. Rush

30.10.2006
17.11.2006
L.A. Rush L.A. Rush L.A. Rush
závodní > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano

Ve hře L.A. Rush hrajete za jednoho undergroundového závodníka, kterému byla sebrána jeho dosavadní sláva a vy mu ji budete pomáhat navrátit. Již od začátku hry máte k dispozici celou mapu a tím pádem celé Los Angeles.

Hra nabízí kromě řady licencovaných vozů a důvěrně zpracovaného LA také zajímavé mise (projíždění checkpointů, honičky, ničení konkurence).

Ve hře se také setkáte s týmem West Coast Customs, který můžete znát z pořadu Pimp My Ride. Ti vám budou od začátku ve hře pomáhat jak s vozy, tak i s misemi.

Oficiální stránky hry (http://)
Oficiální stránky hry (http://)