Ice Age 2: The Meltdown Ice Age 2: The Meltdown Ice Age 2: The Meltdown

Wii
05.12.2006
Ice Age 2: The Meltdown Ice Age 2: The Meltdown Ice Age 2: The Meltdown
dětská > logická pro děti

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Naši přátelé z Doby Ledové jsou zpět! Tentokrát zamířili jak na plátna kin, tak i na obrazovky našich monitorů. Zapomeňme však na filmovou linku a nechme se unášet unikátním herním příběhem, jež nám umožní shlédnout celou situaci ze zcela jiné perspektivy. Ocitneme se v kůži kryso-veverčáka Scrata, jež je kvůli své chorobné závislosti na žaludu schopen učinit téměř cokoliv. Jeho úkol není jednoduchý. Musí zachránit všechna ohrožená zvířata, jejichž konec se blíží s nastávající oblevou. Podaří se Scratovi tento nelehký úkol splnit?

Ice Age 2: The Meltdown je hra určená primárně dětem, kteří mohou své oblíbené postavičky z filmu spatřit v jejich nejlepší formě. Potěší též nadšence arkád, jež nad ní stráví nejedno herní odpoledne solidní a příjemné zábavy pro celou rodinu.
Naši přátelé z Doby Ledové jsou zpět! Tentokrát zamířili jak na plátna kin, tak i na obrazovky našich monitorů. Zapomeňme však na filmovou linku a nechme se unášet unikátním herním příběhem, jenž nám umožní zhlédnout celou situaci ze zcela jiné perspektivy. Ocitneme se v kůži kryso-veverčáka Scrata, jenž je kvůli své chorobné závislosti na žaludu schopen učinit téměř cokoliv. Jeho úkol není jednoduchý. Musí zachránit všechna ohrožená zvířata, jejichž konec se blíží s nastávající oblevou. Podaří se Scratovi tento nelehký úkol splnit?

Ice Age 2: The Meltdown je hra určená primárně dětem, které mohou své oblíbené postavičky z filmu spatřit v jejich nejlepší formě. Potěší též nadšence arkád, jež nad ní stráví nejedno herní odpoledne solidní a příjemné zábavy pro celou rodinu.