Hidden Capybaras with Orange and Pumpkins: Spooky Halloween Edition Hidden Capybaras with Orange and Pumpkins: Spooky Halloween Edition
Whimsical Universes
adventura > hidden object *

free to play freeware
samostatná hra samostatná hra
ne ne

Jednoduchá hidden object hra navazuje na první díl. Opět zde jde o to nalézt jednotlivé roztomilé kapybary s pomerančem a dýní, které jsou poschovávané v různých zákoutích herního světa. Všechno je halloweensky laděné a i kapybary mají různé strašidelné převleky. Hra sází na pohodově-strašidelnou atmosféru a je na hráči aby našel skryté kapybary, které se poté krásně vybarví a rozzáří, až je všude všechno krásné, pestrobarevné a děsivé.

Ve hře je k nalezení celkem 100 kapybar, 5 koček a několik speciálních překvapivých stvoření. K hledání hraje líbivá relaxační hudba. Hráče netlačí čas, jen jeho vlastní ctižádost a puntičkářství. Na hru navazují i další pokračování.

Oficiální stránky hry (https://whimsicaluniverses.com/)
Oficiální stránky hry (https://whimsicaluniverses.com/)