Hidden Capybaras with Orange

20.12.2023
2 hodnocení Platformy

Jednoduchá hidden object hra, kde jde o to nalézt jednotlivé roztomilé kapybary s pomerančem, které jsou poschovávané v různých zákoutích města ve dne i v noci. Město je schematické a kapybary jsou všude možně. Hra obsahuje 4 různé herní obrazovky a je na hráči aby našel skryté kapybary, které se poté krásně vybarví a rozzáří, až je všude všechno krásné a pestrobarevné.

Ve hře je k nalezení celkem 360 kapybar a dokonce i 20 koček. K hledání hraje líbivá relaxační hudba. Hráče netlačí čas, jen jeho vlastní ctižádost a puntičkářství. Na hru navazují i další pokračování.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

• PC 80
Hráčsky život vie byť zaujímavý. Jeden deň si užívam Doomika aj so Sigilom a o týždeň už s dcérou hľadáme kapybary na 4 rôznych mega obrázkoch. Je to pohoda a čistý relax. K tomu hrá príjemná uspávacia hudba. Výborná vec pred spaním.

Na konci hľadania sa zobrazí čas strávený hľadaním všetkých kapybár a my sme to samozrejme s dcérou využili a súťažili sme, kto bude rýchlejší. No, ehm, prehral som.
Ako som spomenul, hra obsahuje 4 veľké obrázky, na ktorých je 90 alebo 100 kapybár. Ako bonus je nutné nájsť aj 5 mačiek. Sprvoti sa to možno bude zdať trošku zložité (najmä pri tých mačkách), ale keď si oči zvyknú na obrázok a spôsob ukrývania zvieratiek, tak to už bude takmer zívačka.
Obrázky sú sprvoti čiernobiele (občas s nejakým odtieňom), ale po nájdení zvieratka sa okolie krásne rozžiari do farieb (tento efekt je použitý len na 2 obrázkoch). Pôsobí to ako malé pohladenie na duši.

V priemere nám trvalo dokončiť jeden obrázok asi15 minút. Herná doba teda nie je nič moc, ale 1.49 Eur som už vyhodil za oveľa väčšie blbosti.

Na vyskúšanie existuje zadarmo verzia s 1 obrázkom:  Hidden Capybaras with Orange and Pumpkins: Spooky Halloween Edition

P.S. Ten pomaranč v názve má v hre svoj význam a moja dcéra ho samozrejme využila skôr ako ja.

Pro: Pohoda, relax

Proti: Nič, ale my chceme viac obrázkov