Na hru jsem narazil náhodou při brouzdání Steam katalogem. Jelikož byla zadarmo, tak jsem jí hned zkusil.
Hledání kapybar mi trvalo asi půl hodiny. Tedy prvních cca 90 ze 100 jsem měl tak za 5 minut, ale zbytek už byl větší oříšek a protože jsem hrdě nechtěl použít nápovědu, tak jsem si obraz projížděl pěkně pomalu a detailně, nakonec se teda podařilo vše.
Oceňuji líbivou hudbu, ale hlavně složení toho velkého obrazu, kde je tu a tam nějaká ta kapybara více či méně schovaná. Některé z nich jsou navíc vtipně převlečeny za dýni, ducha, strašidlo, nebo podobné halloweenské motivy, což vypadalo moc pěkně.
Jedná se o jednohubku, ale existuje i pár dalších dílů, které slibují větší a delší hraní. Někdy se na ně taky mrknu.
Pro: kapybary, pohodové hraní, krásné detaily a vtipně schované kapybary
Proti: jen jeden obraz