Hey You, Pikachu!

Pikachu Genki Dechū

05.11.2000

Byli jste požádáni profesorem Oakem, abyste vyzkoušeli jeho nový vynález zvaný PokéHelper, díky kterému budete moci mluvit s pokémony. Jako cvičný objekt byl vybrán jeden divoký Pikachu, se kterým máte za úkol komunikovat a spřátelit se s ním.

Projekt trvá po celý rok, kdy budete hlasovým způsobem mluvit s Pikachu a dávat mu příkazy v podobě například pojď ke mně, sněz to a podobně. Jakmile si získáte důvěru Pikachu, bude žít u vás v domě, a můžete s ním dělat řadu věcí v podobě miniher. Můžete například jít rybařit, nebo se starat o zeleninu na zahradě. Po každé akci je Pikachu unavený a musí se jít prospat, aby získal energii k dalším činnostem. Za minihry získáváte odměnu v podobě mincí Pika, které je poté možné v obchodě vyměnit za nové předměty.

Hru je možné hrát se speciálním komponentem VRU, který vám umožňuje přímo mluvit s Pikachu. K mluvení můžete využít 200 různých slov a frází, kterým by Pikachu měl snadno porozumět a provést je.

Poslední diskuzní příspěvek

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.