Golden Land Golden Land Golden Land Golden Land
Burut Software (nově vytvořeno)
Golden Land Golden Land Golden Land Golden Land
RPG > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ano ano ano

Golden Land je RPG s podivnou směsicí novodobého a středověkého světa.

Po 300 letech se do země vrací zlo a kněží vyšlou 3 zkušené hrdiny aby našli velkého kouzelníka a požádali ho o pomoc. Po krátké době se na přání bohů rozhodnou vyslat dalšího (vás), tentokrát nezkušeného, neznalého a slabého.

Ve hře můžete získat meč, sekyru, kopí, luk, pušku či magickou hůl. Pomocí různých artefaktů, složitých úkolů a rituálů můžete znásobovat svou moc či vyvolat magického posluhovače.

Golden Land je RPG s podivnou směsicí novodobého a středověkého světa.

Po 300 letech se do země vrací zlo a kněží vyšlou 3 zkušené hrdiny, aby našli velkého kouzelníka a požádali ho o pomoc. Po krátké době se na přání bohů rozhodnou vyslat dalšího (vás), tentokrát nezkušeného, neznalého a slabého.