Gobliiins 4 je pokračování starší série Gobliiins. Tentokrát budete stejně jako v prvním díle hrát za tři skřítky. Vaším úkolem bude zachránit Drápka, oblíbeného hrabáče krále Balderona. Těšit se můžete na humor, který je pro celou sérii Gobliiins typický, zajímavé hádanky nebo na možnost hrát za kteréhokoliv skřítka. Hra u nás vyšla v CZ lokalizaci společně s předchozími díly, které jsou speciálně upravéné pro chod na novějších počítačích. Hra je boužel grafiky o několikl led po zadu, což patří k jejím největším mínusům.
Gobliiins 4 je pokračování starší série Gobliiins. Tentokrát budete stejně jako v prvním díle hrát za tři skřítky. Vaším úkolem bude zachránit Drápka, oblíbeného hrabáče krále Balderona. Těšit se můžete na humor, který je pro celou sérii Gobliiins typický, zajímavé hádanky nebo na možnost hrát za kteréhokoliv skřítka. Hra u nás vyšla v CZ lokalizaci společně s předchozími díly, které jsou speciálně upravené pro chod na novějších počítačích. Hra je bohužel grafiky o několik let pozadu, což patří k jejím největším mínusům.
Gobliiins 4 je pokračování starší série Gobliiins. Tentokrát budete stejně jako v prvním díle hrát za tři skřítky. Vaším úkolem bude zachránit Drápka, oblíbeného hrabáče krále Balderona. Těšit se můžete na humor, který je pro celou sérii Gobliiins typický, zajímavé hádanky nebo na možnost hrát za kteréhokoliv skřítka. Hra u nás vyšla v CZ lokalizaci společně s předchozími díly, které jsou speciálně upravené pro chod na novějších počítačích. Hra je bohužel graficky o několik let pozadu, což patří k jejím největším mínusům.
Gobliiins 4 je pokračování starší série Gobliiins. Tentokrát budete stejně jako v prvním díle hrát za tři skřítky. Vaším úkolem bude zachránit Drápka, oblíbeného hrabáče krále Balderona. Těšit se můžete na humor, který je pro celou sérii Gobliiins typický, různé hádanky nebo na možnost hrát za kteréhokoliv skřítka. Hra vyšla v české lokalizaci společně s předchozími díly, které jsou speciálně upravené pro chod na novějších počítačích.