Hra mě baví. Vloženo toto. S prvním autem jsem se dostal před Off Road Šampionáty, což mě nepustilo dál. Vtipné je, že mi sotva stačily peníze na upgrade vozu. GM Rally mi nezobrazuje postup v přehledu hráče, u výběru profilu. Ale umí zaznamenávat každé získání poháru, ať už první, druhé či třetí místo. Výše výher je dost malá. A díky tomu tak přijde ke slovu neustálé opakování určitých závodů, než se prostředky k útratě rozšíří. Jde silně o off road záležitost, kde se nevyplácí vjíždět do značících zátaras. Některé soutěže mají celkem něco do sebe, dá se snadno být první. Z popsaného ale vyplývá enormní zdlouhavost, než dojde k vyzkoušení více vozidel. A to první mě už štve. Doba trvání závodu je až 10 minut, jestliže v nich je nutné odjet trojici kol.
Dirty už nejsou simulace a já jsem vždycky od CMR očekával simulaci, na blbnutí mám Flatout. Pure je po technické stránce parádní záležitost, ale trvanlivost tam prostě není a po jisté době dost stereotypní. Ale dobrá hra to je a každý by si jí měl zahrát.
Prvotní Colini a ani Dirtové mě nějak nemůžou dostat. Uznám, že to jsou dobré hry, ale nemůžu tomu přijít na chuť. Jo, pár tratí sranda, ale po čase mě to nějak už nebaví.

U Flatoutů se mi líbí, že tratě jsou hodně designově pestré a je tam pak hodně disciplín. Jinak k tvému komentáři k Pure. Dobře napsaný, ale Pure má něco podobného jako Flatout - můžeš překonávat své skóre ve freestylu u jednotlivých tratí. Sice to není kdoví jaký bonus, ale mě to na chvíli zabavilo :-)
U mě rozhodně co se zábavnosti týče vedou oba Flatouty, série Colin McRae po 2005, (Dirty už ne!), World Racing 2, NFS: Underground 1-2 a i ten Most Wanted. Z posledních pak GRID a Burnout Paradise.
Underground 2 byl dost dobrý a řekl bych, že spolu s Flatoutem UC TOP1 závody mého loňského herní roku, který byl bohatý. Most Wanted mě též dost bavil a bylo to takové akční, ale Undercover podělali a nebýt tam stylové animace a mé povahy "dohraješ vše, co načneš", tak hru asi nedohraju.

Nejvíce mi ale dává kapky Fuel, to snad nemá konce :-D
O tom jsem uvažoval. Nakonec jsem se k tomu zatím nedostal, ale jako koncept hry mi přijde docela fajn.
U mě je nepřokanetelný Test Drive Unlimited a podle mě nejen nejlepší závodní hra, ale nejlepší hra vůbec (100%), netřeba víc slov.
Jestli je závodění vážnější než střílení, bych si moc nemyslel.
Jinak škoda, že já se nemůžu nějak připojit u Flatoutu Ultimate Carnage. Nějaký live účet či co a furt mi to hlásilo, že nejsem připojený apod. Zkoušel jsem to jako vůl půl dne, než jsem zjistil, že jsem buď blbý nebo to nejde.

Jinak ještě Burnout Paradise, ale po netu jsem to nezkoušel. Ještě Pure jsem hrál a teď hraju už měsíc Fuel :-)
A co máte za závodní hry? Střílení je fajn, ale občas to chce něco vážnějšího. Jak se teď dívám k sobě, jediné závody co mám na disku jsou World Racing 2.
Je to lepší než Total immersion? :-)
Teda jestli to má takové velké kvality, tak bych hned nějaký závod dal.
já bych rád, ale většinou nevyberu první zatáčku a když jo, tak vylítnu na rovince :D nedáme, nechci to už videt na svym hdd .))
Dámy a pánové, tenhle paskvil se za hru ani nemůže vydávat, fuj!

Jinak jsem nahlídnul do multiplayeru a (překvapivě) žádný vytvořený server. Tak co kdyby jsme dali DH event v tomhle, kam se hrabe FlatOut, bude to na důkaz toho, že horší věci než GM Rally už opravdu neexsitujou :-)
Kundička: Ten komentář byl psán takovým stylem, aby odradil ostatní hrát tuto skvělou hru. Ale tebe mám rád, tak ti ji doporučuju :-D
Aaron: Total immersion racing je nejluxusnější hra. Kam se na to hrabe nějaký blbý Dirt 2, Total ho rozdrtí ani nemrkne okem. To prostě musíš hrát a navíc je hra strašně hezká, takže při full detailech čekej orgasmus :-D
nene já už se fakt bojím hrát něco pochybného, GM Rally je dno a pod to nechci spadnout :D
Total Immersion racing byla strašná nuda, ale GM Rally bude určitě naprané zábavností až po uši :))
Pooky: Oba soudíme dopředu hry, které jsme nehráli :-)
Ono to není tak úplně můj styl tahle hra a navíc se mi nelíbí graficky. Řekl bych, že by to u mě skončilo stejně jako Total Immersion racing (nebo jak se to jmenuje). Taky skvělá hra, doporučuju :-D

Aaron: Hrál už jsi to někdy? Jestli ne, tak bys rozhodně měl :-D

EDIT: A fyzika vypadá mizerně.
Nechám, sám sem zvědavej, jestli bude GM Rally lepší než DIRT2 :-D
připrav se, že je radši sežereš sám než tohle hrát dýl jak pár minut, kámo :D Doporučuju si nechat na ploše pro "rychlou pomoc" Dirt 2 :D
AH: Klíďo, budu mít aspoň velkej kurz na to, že mé dojmy budou ..jaktoříci... skvělé! :)
Pivo: Nehrál si to, tak nesuď - třeba by se ti zalíbila a co potom.
Tak jsem se konečně odhodlal, zítra vám napíšu dojmy (doufám, že pozitivní:)).
Aaron: Dobrý komentář, ale můžu se tě zeptat, co máš proti blondýnkám a pak na konci píšeš, že je lepší si začít s cigánkou? :-D
Pooky hele já viděl video, viděl screenshoty a na hru se dokonce těšil, presne jak ty rikas, poctiva hra.. jsem si myslel. CMR2 je proti tomu boží dar, tohle je nehoráznej odpad a není možný to pochopit dokud nezajedeš pár závodu. K tak extrémnímu hodnocení fakt často nesahám :)