Ghostwire: Tokyo Ghostwire: Tokyo
akce > 1st person akce *

placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra
ne ne

First-person akce od tvůrců The Evil Within, která nás zavede do Tokia, kde neznámo jak zmizeli téměř všichni lidé a na nás, jakožto hlavním hrdinovi jménem Akito, bude tuto záhadu objasnit. Při této cestě bude Akito narážet na různé duchy a duše (Visitors), se kterými se budeme moci vypořádat a to hlavně díky nadpřirozeným schopnostem, které mu propůjčuje duch lovce démonů KK, jenž posedl Akitovo tělo a chce ho využít k svým vlastním úmyslům. Průchodem města navíc naráží na skupiny nosící Hannya masky, které by mohly být klíčem k odkrytí tajemství.

Soubojový systém se soustředí na “kouzlení” zvané spřádání éteru, se kterým můžete využít elementy jako oheň, vodu, vzduch a zemi k pohybu po úrovních, obraně i likvidaci nepřátel. Kouzla můžete postupem hry upgradovat a naučit se nová. Arzenál kouzel doplňují i nástroje jako luk či vrhací nože kunai a na řadu přijdou i prvky stealthu.