Duke: Nuclear Winter Duke: Nuclear Winter Duke: Nuclear Winter Duke: Nuclear Winter
Simply Silly Software
Simply Silly Software •  Abstraction Games (Vita, PS3)
PS3Vita
06.01.2015
akce > 3rd person akce *
akce > 1st person akce *

placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření
ne ne ne ne

I když si Duke Nukem vyřídil své účty s mimozemskými bastardy, nedostane se mu kýženého klidu. Dostává telegram s urgentní žádostí o pomoc přímo ze Severního pólu. Vetřelci se totiž spojili s nepřátelským sdružením zvaným Feministická elfí milice a do rukou se jim dostal samotný Santa Klaus. Byl podroben vymytí mozku a vetřelci se jej snaží využít, aby dostali svět zpátky pod svou nadvládu.

Duke: Nuclear Winter je add-on ke hře Duke Nukem 3D, vyvinutý studiem Simply Silly Software za asistence firmy WizardWorks a schválený firmou 3D Realms. Ke spuštění vyžaduje originální hru. Přináší sedm levelů, z nichž unikátních je však pouze pět. Zbylé dva jsou upravené mapy z původní hry. Prostředí je zahaleno do zimního hávu a doplněny jsou vánoční dekorace. Kromě protivníků známých z původní hry se nám postaví noví nepřátelé - sněhuláci, dva typy elfích bojovnic a Santa Klaus sám v podobě bossa. Nepřátelé jsou graficky upraveni a soundtrack tvoří klasické vánoční melodie.

Datadisk je v současné době k dispozici v graficky vylepšené podobě jako součást Duke Nukem 3D: Megaton Edition.

Duke: Nuclear Winter je add-on ke hře Duke Nukem 3D, vyvinutý studiem Simply Silly Software za asistence firmy WizardWorks a schválený firmou 3D Realms. Ke spuštění vyžaduje originální hru. Přináší sedm levelů, z nichž unikátních je však pouze pět. Zbylé dva jsou upravené mapy z původní hry. Prostředí je zahaleno do zimního hávu a doplněny jsou vánoční dekorace. Kromě protivníků známých z původní hry se nám postaví noví nepřátelé - sněhuláci, dva typy elfích bojovnic a Santa Klaus sám v podobě bosse. Nepřátelé jsou graficky upraveni a soundtrack tvoří klasické vánoční melodie.