Únikovka naruby, tento popis zní sám o sobě velmi zajímavě. A špatné není ani provedení, jen rozsah je opravdu malý. Domeček a jedna obrazovka předním, to je vše co máte k dispozici. Na druhou stranu jako seznámení s principem funguje velmi dobře. Najít všechny předměty a ještě je správně zkombinovat se rozhodně nepovede na první pokus. Hra sice skončí i tak, ale asi ne dle vašich představ. Na konci je vždy popis toho, co se v noci stalo. Díky tomu je jasné, co je potřeba více zabezpečit, kde je ještě skulinka. Je to překvapivě zábavné a vzhledem k možnosti hrát zdarma není důvod hru nevyzkoušet. Rozhodně jsem zvědav na další pokračování, především plnohodnotně vydaný čtvrtý díl.
Komentáře
Napsat vlastní komentář
Na krátkou browserovku docela atmosférická jednohubka. Jenže ono to není ani až tak jednoduché, hra se dá dohrát za pár minut, ale výsledek nemusí dopadnout podle vašich představ.
Jde o adventuru o nebohém člověku, jež se v noci přemění na vlkodlaka. Jeho cílem je zamknout se ve své chatrči na samotě a udělat vše pro to, aby po přeměně nešel lovit do blízké vesnice. Hra má pouze dvě lokace, vnitřek chatrče a venek, kde je třeba pohledat všechny předměty a správně je použít.
První pokus jsem ze rozkoukával, udělal na co jsem přišel a pak klikl na přesýpací hodiny a čekal, co bude. Mrtví vesničané a lovci monster, kteří vlkodlaka odkráglovali.
Ok, takže to bude chtít větší pečlivost, další průchody jsem prohledal jsem úplně vše, vyvaroval se chyb. Tentokrát jen jeden mrtvý vesničan, to už je lepší, ale co jsem sakra udělal špatně? Po dlouhé chvíli při svém dalším z pokusů jsem zjistil, že jsem přehlédl okenní háček, proto jsem se tak lehce dostal ven, i když jsem okna zatloukl! :D
Poslední pokus už vyšel, vesnička přežila. A já se popravdě solidně pobavil. Fajn hříčka na odreagování.
jvempire
Zoltan