Další z řady doprovodných her k britskému sci-fi seriálu Pán času. Tentokrát se jedná o interaktivní film stavěný na principu „found phone“. Jako náhodný obyvatel Londýna, který našel mobilní telefon ztraceného člověka, budete pracovat společně s Petronellou Osgood na objevení tajemství opuštěné vily známé mezi místními jako Wester Drumlins. Při tom potkáte několik Plačících andělů, mimozemšťanů ikonických ze seriálu, kteří se hýbou pouze tehdy, když nejsou nikým pozorováni.
Zpoza obrazovky Osgood, hranou navrátivší se Ingrid Oliver známé ze seriálu, pomáháte řešit hádanky, prolomit šifry a hledat cestu dál. Pro úspěšný průchod platí pouze jedno pravidlo:
Don't turn your back, don't look away and don't blink!
Další z řady doprovodných her k britskému sci-fi seriálu Pán času. Tentokrát se jedná o textovou adventuru stavěnou na principu „found phone“. Jako náhodný obyvatel Londýna, který našel mobilní telefon ztraceného člověka, budete pracovat společně s Petronellou Osgood na objevení tajemství opuštěné vily známé mezi místními jako Wester Drumlins. Při tom potkáte několik Plačících andělů, mimozemšťanů ikonických ze seriálu, kteří se hýbou pouze tehdy, když nejsou nikým pozorováni.
Zpoza obrazovky Osgood, hrané navrátivší se Ingrid Oliver známé ze seriálu, pomáháte řešit hádanky a hledat nové informace. Gameplay se dělí na dvě části - procházení telefonu zahrnující například vyplňování informací nabytých z korespondencí do formulářů na webových stránkách, a na chatování se samotnou Osgood, při kterém vybíráte z několika možných odpovědí.
Další z řady doprovodných her k britskému sci-fi seriálu Pán času. Tentokrát se jedná o adventuru stavěnou na principu „found phone“ převzatého ze série SIMULACRA od téhož vývojářského týmu. Jako náhodný obyvatel Londýna, který našel mobilní telefon ztraceného člověka, budete pracovat společně s Petronellou Osgood na objevení tajemství opuštěné vily známé mezi místními jako Wester Drumlins. Při tom potkáte několik Plačících andělů, mimozemšťanů ikonických ze seriálu, kteří se hýbou pouze tehdy, když nejsou nikým pozorováni.