Cars: Mater-National Championship Cars: Mater-National Championship Cars: Mater-National Championship Cars: Mater-National Championship Cars: Mater-National Championship Disney•Pixar Cars Mater-National Championship Disney•Pixar Cars Mater-National Championship Disney•Pixar Cars Mater-National Championship

Rainbow Studios
Rainbow Studios •  Incinerator Studios (PS3)
Rainbow Studios •  Incinerator Studios (PS3)
kompatibilní
Disney•Pixar Cars Mater-National Championship Disney•Pixar Cars Mater-National Championship Disney•Pixar Cars Mater-National Championship Disney•Pixar Cars Mater-National Championship Disney•Pixar Cars Mater-National Championship Disney•Pixar Cars Mater-National Championship Disney•Pixar Cars Mater-National Championship Disney•Pixar Cars Mater-National Championship
dětská > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano ano ano

Cars: Mater-National Championship (v našem jazyce Auta: Burákův národní šampionát) je závodní hrou, která je určena pro děti. Jedná se již o druhý titul, který byl stvořen na základě filmu Cars od studia Pixar, které dělá animované filmy.

V podstatě se jedná o vylepšenou verzi, která přináší řadu novinek. Koncept zůstal zachován (jezdíte závody po různých okruzích a vylepšujete si svůj bourák, to vše navíc laděné do stylu free-form). Ve hře se opět zhostíte role sporťáka Bleska McQueena, který se prohání po Kardanové Lhotě. CD Projekt navíc hru obohatil i částečným českým dabingem.