Dan Burry

DanBurry Jump & Run

1995
0 hodnocení Platformy

Planetu ve vzdáleném koutě vesmíru obývají Burryové, inteligentní rasa na první pohled nerozeznatelná od lidí. Kdysi zde došlo ke zničující válce, která učinila povrch vesmírného tělesa zcela neobyvatelný. Kolonie přeživších se ukryla pod zem, kde ji světlem a teplem zásobuje superpočítač napájený osmičkou regulačních jednotek. Jeden z Burryů v záchvatu šílenství vylezl z podzemního úkrytu, ukradl regulátory a ukryl na vojenské základně střežené bojovými roboty. Kolonii hrozí smrt, ale odvážná dívka Dan dává osadníkům naději. Sama se vydává na povrch a riskuje vlastní život, aby našla všechny regulátory a obnovila přívod životadárného energie.

Zcela zapomenutá jump 'n run 2D akční hra, jejíž hrdinkou je plavovlasá Dan. Jejím úkolem je projít bludištěm starého hradu a vojenské základny a najít všechny řídící jednotky, které mají podobu číslovaných map. Jednotlivé koridory jsou pod dohledem bojových automatických strojů a různých monster, proti nimž existuje jediná obrana: rychlost a přesné načasování. Dan přeskakuje propadliště a šplhá po žebřících, není však vybavena žádnou zbraní. Kromě nepřátel se setká i s množstvím pastí, například v podobě sršících ohnivých koulí.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.