Curse of Enchantia Curse of Enchantia Curse of Enchantia Curse of Enchantia
PCAmiga
Curse of Enchantia Curse of Enchantia Curse of Enchantia Curse of Enchantia
adventura > 2D adventura *

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne

Mladý chlapec jménem Brad hraje se sestrou Jennifer baseball, když tu se najedou zableskne. Jak brzy zjistí, zlá čarodějnice jen unesla ze Země do světa fantazie Enchanita, protože potřebuje dítě mužského pohlaví z naší dimenze jako jednu z přísad do elixíru věčného mládí. A tak si Brad visí v žaláři v řetězech, ale protože nechce skončit v kouzelném kotli, rozhodne se pro útěk. Jeho úkolem se nakonec stane zbavení Enchantie prokletí, což jej zavede napříč celou zemí až do hradu čarodějnice. Musí však najít několik předmětů ze Země, které mu umožní zlou čarodějnici porazit a navrátit se bezpečně domů.

Curse of Enchantia je humorná point and click adventura s akčními sekvencemi s interface založeném na ikonách, která se částečně inspirovala pohádkami jako je Sněhová královna či Lev, čarodějnice a skříň.
Mladý chlapec jménem Brad hraje se sestrou Jennifer baseball, když tu se najedou zableskne. Jak brzy zjistí, zlá čarodějnice ho unesla do světa fantazie Enchanita, protože potřebuje dítě mužského pohlaví z naší dimenze jako jednu z přísad do elixíru věčného mládí. A tak si Brad visí v žaláři v řetězech, ale protože nechce skončit v kouzelném kotli, rozhodne se pro útěk. Jeho úkolem se nakonec stane zbavení Enchantie prokletí, což jej zavede napříč celou zemí až do hradu čarodějnice. Musí však najít několik předmětů ze Země, které mu umožní zlou čarodějnici porazit a navrátit se bezpečně domů.

Mladý chlapec jménem Brad hraje se sestrou Jennifer baseball, když tu se najedou zableskne. Jak brzy zjistí, zlá čarodějnice ho unesla do světa fantazie Enchantia, protože potřebuje dítě mužského pohlaví z naší dimenze, jako jednu z přísad do elixíru věčného mládí. A tak si Brad visí v žaláři v řetězech, ale protože nechce skončit v kouzelném kotli, rozhodne se pro útěk. Jeho úkolem se nakonec stane zbavení Enchantie prokletí, což jej zavede napříč celou zemí až do hradu čarodějnice. Musí však najít několik předmětů ze Země, které mu umožní zlou čarodějnici porazit a navrátit se bezpečně domů.

Curse of Enchantia je humorná point and click adventura s akčními sekvencemi, s interfacem založeném na ikonách, která se částečně inspirovala pohádkami jako je Sněhová královna či Lev, čarodějnice a skříň.