Corpse Killer Corpse Killer Corpse Killer Corpse Killer Corpse Killer
PS5
kompatibilní
Corpse Killer Corpse Killer Corpse Killer Corpse Killer Corpse Killer
akce > 1st person akce

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne

Doktor Hellman je šílený vědec, který na opuštěném ostrově kdesi uprostřed oceánu provádí svoje zvrhlé pokusy s mrtvými lidskými těly a našel zde způsob, jak oživit mrtvé. Vytvořil svou armádu zombie a hodlá s nimi dobýt celý civilizovaný svět. Na ostrov je vysazena elitní námořní jednotka, která má zastavit hordy tlejících nemrtvých a plány duševně nemocného lékaře jednou provždy.

Hra je akční arkádovou střílečkou z pohledu první osoby, ve které hráč v úloze jednoho z mariňáků kosí jednoho zombie po druhém. Hratelnost je představována ve stylu full-motion videa, kde se hráč pohybuje skrolovacím způsobem a jednotliví zombie nebo skupiny nemrtvých vyskakují nebo se jinak pohybují po hrací ploše. Příběh spojují v celek hrané filmové předěly.

Některé z filmových záběrů byly použity ve filmu Game Over z roku 2003. Hra byla distribuována na CD-ROM nosičích pro platformy 3DO, Sega Mega-CD, Sega Saturn a pro systémy Windows a MAC.

Hra je akční arkádovou střílečkou z pohledu první osoby, ve které hráč v úloze jednoho z mariňáků kosí jednoho zombie po druhém. Hratelnost je představována ve stylu full-motion videa, kde se hráč pohybuje skrolovacím způsobem a jednotlivé zombie nebo skupiny nemrtvých vyskakují, nebo se jinak pohybují po hrací ploše. Příběh spojují v celek hrané filmové předěly.