Tak jsem zase posunul nechtěně časem, kdy jsem měl v úmyslu zahrát si pokračování Modern warfare a omylem jsem sáhl po rebootu, tudíž bez znalosti původní verze. Díky podezřele kvalitní grafice jsem brzy odhalil chybku, no už jsem u toho zůstal a nelituju, ta akční nadupaná filmová jízda mě bavila.
Prříběhově hra navazuje přímo na dvojku a společně s Task force 141 a starými známými Pricem, McTavishem, Ghostem a Gazem, kteří čelí fanatikovi a teroristovi Makarovovi, toužícím rozpoutat světovou válku. Pronásledování opět zahrnuje několik různých lokací v Evropě nebo Blízkém Východě a jde o infiltrace, sabotáže, záchranné operace a samozřejmě likvidace šmejdů buď v individuální formě nebo v open combat stylu. Arzenál zbraní opravdu rozmanitý, mise se mi líbily, třeba ta na továrnu s chemikáliemi s povedeným intrem ve smyslu seskoku nebo útok na noční základnu u přehrady mi zůstaly v paměti.
Možná to není příběhově úplně pecka, ale mám ten pocit že se vývojářům daří dělat to, co dělá CoD nejlepším a nejautentičtějším počinem na poli akčích vojenských kousků, drží tempo a nenechá hráče vydechnout, za mě silný nadprůměr, ale pro klid duše si zkusím dát i originál – 80 %
danny21
Vicclein