Call of Duty: Ghosts - Nemesis Call of Duty: Ghosts - Nemesis Call of Duty: Ghosts - Nemesis Call of Duty: Ghosts - Nemesis
PS5
kompatibilní
PS5XboxX/S
kompatibilní
akce > 1st person akce *

placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření
ano ano ano ano

Call of Duty: Ghosts - Nemesis je štvrté DLC do pôvodnej hry Call of Duty: Ghosts.
V tomto prídavku končí veľký boj proti mimozemskej hrozbe v kooperačnej kampani. Po Onslaught, Devastation a Invasion prichádza Nemesis a v nej štvrtá časť Extinction príbehu, nazvaná Exodus.

Naposledy sa tímu podarilo uniknúť z podzemného sídla mimozemšťanov a teraz odlieta chrániť poslednú baštu ľudského odporu, odkiaľ je nutné dopraviť kľúčových ľudí na orbitálnu vesmírnu stanicu. Hráči v tejto poslednej časti dostanú viac voľnosti než v predchádzajúcich dieloch, sami si zvolia plán úniku a zostroja nové zbrane. Do cesty sa im však postavia samotní ancestori, ovládajúci psionické útoky i ovládnutie mysle.

Toto DLC zároveň prináša aj štyri nové mapy.
V Goldrush hráči spoznajú okolie ale i vnútro zlatej bane kdesi na juhozápade USA.
Mapa Subzero nás zavedie do zamrznutej kanadskej ponorkovej základne.
Dynasty je stredne veľká mapa, v ktorej sa hráči ocitnú v spletitých uličkách a domčekoch starej čínskej dediny.
Poslednou pridanou mapou je Showtime, čo je krutá aréna pre moderných gladiátorov.