Asterix Mega Madness Asterix Mega Madness Astérix Mega Madness
PCPS1
květen 2001
Astérix Mega Madness Astérix Mega Madness Astérix Mega Madness
dětská > akce pro děti

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano

Blázniví Galové, ti se ale umějí bavit! Naši staří známí z daleké galské osady uspořádali divoké závody a řadu soutěží odpovídající jejich naturelu. Závody ve veslování, střílení z katapultu nebo soutěž v pojídání divočáků, to jsou disciplíny, kterými oslavují svoji nezávislost na římském impériu.

Asterix Mega Madnes přináší 14 divokých disciplín, kterých se hráč účastní v roli jednoho ze 4 známých obyvatel galské vesnice. Asterix, Obelix, Cacofonix a Geriatrix, první dáma celé osady se spolu utkají ve třech herních módech: tréninku, Mega Madness a v týmové hře. Každý z charakterů má svoje přednosti a silné stránky, ale výsledek celého zápolení záleží jen na šikovnosti hráče.

Multiplayer nabízí hru až pro 4 hráče, ve kterém každý obsadí jednu z předem určených postav. Hra byla vydána pod vydavatelskou hlavičkou Infogrames na PC a konzole PS.
Blázniví Galové, ti se ale umějí bavit! Naši staří známí z daleké galské osady uspořádali divoké závody a řadu soutěží odpovídajících jejich naturelům. Závody ve veslování, střílení z katapultu nebo soutěž v pojídání divočáků, to jsou disciplíny, kterými oslavují svoji nezávislost na římském impériu.

Asterix Mega Madnes přináší 14 divokých disciplín, kterých se hráč účastní v roli jednoho ze 4 známých obyvatel galské vesnice. Asterix, Obelix, Cacofonix a Geriatrix, první dáma celé osady, se spolu utkají ve třech herních módech: tréninku, Mega Madness a v týmové hře. Každý z charakterů má svoje přednosti a silné stránky, ale výsledek celého zápolení záleží jen na šikovnosti hráče.