Asterix & Obelix: Slap them All! Asterix & Obelix: Slap them All! Asterix & Obelix: Slap them All! Asterix & Obelix: Slap them All! Asterix & Obelix: Slap them All! Asterix & Obelix: Slap them All!
Prozatím neoznámeno
13.01.2023
XboxX/S
13.06.2024
akce > plošinovka

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano

Asterix & Obelix: Slap them All! je bojová (Beat 'em up) plošinovka, která je zasazena do universa Asterixe a Obelixe. Píše se rok 50 před naším letopočtem a celá Galie je obsazena Římany, s výjimkou jedné malé vesničky, kde žije právě ona známá dvojice bojovníků. Hráč se ujme jednoho z hrdinů, v jehož roli si bude pomocí pěstí, facek či kopů vyřizovat účty se stovkami nepřátel v podobě římských legionářů, pirátů, ale i Vikingů.

Všechny postavy jsou ručně kreslené a připomínají původní komiksy i animované filmy. Také lokace, které hráč navštíví, čerpají z původní tvorby, ale najdou se tu i některé zcela nové. Hra obsahuje řadu miniher, nabízí režim pro více hráčů a v neposlední řadě také online žebříčky, kde lze své výkony porovnávat s dalšími hráči.