Druhá odbočka ze série Epic Battle Fantasy je tentokrát plošinovka. Matt musí projít dvacítku úrovní aby zachránil Natalii. K překonání už tradičních nepřátel mu poslouží nejenom klasický meč, ale i magie. V každé úrovni lze sesbírat až sto mincí a deset truhel. Za nalezení všeho je splněná úroveň označena hvězdičkou. Něco jsem si musel zopakovat, ale mám komplet celou dvacítku. V takovém případě je možné nakoupit všechna kouzla a vylepšení. Skákání a boj asi moc nepřekvapí, jen možnost se při seku mečem odrazit od nepřátel je zajímavá. Lze tak dosáhnout na hůře přístupná místa. Obtížnost je někde v průměru a jen asi dvakrát jsem musel úroveň opakovat. To ale neplatí pro poslední dvě, které jsou vyložené peklo. Až po téměř všech vylepšeních a se správnou výbavou jsou jakž takž hratelné. Hru jsem prošel na obtížnost Normal.
Po dohrání se ještě odemknou dvě výzvy. Jedna dlouhá s postupným porážením všech nepřátel a druhá klasická přes všechny bosse. Za zkompletování každé pětice úrovní se, minimálně ve Steam verzi, odemkne ještě speciální úroveň. Ty jsou označeny za extra těžké, s čímž musím souhlasit. Nejde ale až tak o protivníky, jako o náročné skákání, především za využití odrážení. Všechny jsem tak dokončit nedokázal a jeden čtvereček ve výběru úrovní tak zůstal uzamčen. Asi byt to šlo nacvičit, ale hra už byla tou dobou dost repetitivní. Celkově jde o průměrnou plošinovku na které je nejzajímavější zasazení do známých reálií. Pro fanoušky Epic Battle Fantasy tak stojí za vyzkoušení, ostatní si najdou zajímavější tituly.
jvempire