Actua Ice Hockey Actua Ice Hockey Actua Ice Hockey
PCPS1
Actua Ice Hockey Actua Ice Hockey Actua Ice Hockey
sportovní > hokej *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

První hokej od Gremlin Interactive je jednou z mála her na PC zaměřených na hokej, v které nemá své prsty EA. Navíc v tomto hokeji se vyskytují v dresech ČR (a nejen v nich) i hráči z Evropy, což není ani u současných NHL od EA. Hra také obsahuje licenci na pro nás nezapomenutelný hokejový turnaj na olympijských hrách v Naganu 98.

Grafika je srovnatelná s konkurenčním NHL 98. Bohužel zvuk na takové úrovni není a ubírá tím hře na atmosféře. Hráči se po kluzišti pohybují celkem ladně a puk se na tu dobu chová také celkem realisticky. Hra se dočkala i pokračování Actua Ice Hockey 2.