Druhý díl hokeje od Gremlin Interactive je následovníkem prvního poměrně rozporuplně hodnoceného dílu Actua Ice Hockey.
Hra je stále více arkádová a akční nežli NHL od EA. Bohužel i tentokrát neobsahuje žádné licence NHL a tak se setkáme v GHL (Gremlin Hockey League) s hráči jako HESEK, JEGR atd. Nově byl do hry zařazen multiplayer.
Ač byl Actua Ice Hockey 2 velmi podařeným hokejem, u hráčů moc neuspěl. Měl tu smůlu, že EA a jeho NHL 99 bylo opravdu velmi kvalitní a slabšího konkurenta převálcovalo (dodnes se o NHL 99 mluví jako o jednom z nejlepších dílů od EA). Dalšího ročníku, i když byl očekáván, jsme se bohužel nedočkali.