9:05 9:05 9:05 9:05
iOSAndroid
19.09.2015
9:05 9:05 9:05 9:05

freeware freeware freeware freeware
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne

9:05 je velmi známá interaktivní hříčka Adama Cadreho žánru tzv. "interactive fiction" (u nás označovaného jako textové adventury). Hra samotná je kratičká (cca 15 min.) a neobsahuje kromě typického psaní do příkazové řádky žádné hádanky. Díky své jednoduchosti a chytré reflexi žánru bývá doporučována lidem, kteří se chtějí s moderními textovými adventurami seznámit. Hra začíná tím, že vás probouzí zvonící telefon. Stačí jej zvednout. Zjevně jste si trochu přispali... Další sled událostí je stejnou měrou prostý, jako překvapivý.