7 Wonders: Magical Mystery Tour 7 Wonders: Magical Mystery Tour 7 Wonders: Magical Mystery Tour 7 Wonders: Magical Mystery Tour 7 Wonders: Magical Mystery Tour
iOSAndroid
04.10.2011
logická > logický rychlík *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne

Ve čtvrté části série 7 Wonders of the Ancient World se znovu podíváme na nejrůznější místa v celém světě, na místa opředená starobylými legendami a mýty. S týmem stavitelů obnovíme původní vzhled a dávno zaniklou slávu sedmi úžasných míst a magických staveb lidské historie. Vystavíme znovu dávný Artušův hrad Camelot, uvidíme v bývalé slávě a kráse mýtické Shangri-La, Eldorado nebo zaniklou Atlantidu.

Krásu a slávu těchto zaniklých míst obnovíme logikou match-3 her, ve kterých se skládají kameny stejných barev do trojic. Při hře lze objevit pod některými z kamenů klíče, které nám pomohou s rychlejší a efektivnější výstavbou. Po vystavění všech sedmi divů, se jako bonus odemkne osmé místo, kterým je Nazca Valley. Hra obsahuje i další zábavné minihry, ve kterých můžeme vytvářet vlastní sbírku magických stavitelů.