4Story: Three Kingdoms & One Hero 4Story: Three Kingdoms & One Hero 4Story: Three Kingdoms & One Hero

Gates of Andaron

Gates of Andaron

freeware freeware freeware
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano

4Story je MMORPG titul z dílen jihokorejské firmy Zemi Interactive. Hra je zcela zdarma a bez měsíčních poplatků dostupná ve více jak 10 zemích světa. Jak napovídá podtitul hry, příběh se odehrává na pozadí válečného konfliktu tří království a hráč musí se svým hrdinou nalézt cestu k trvalému míru.

Při tvorbě postavy jsou na výběr tři rasy. Zapomeňte ovšem na trpaslíky, elfy a podobnou klasickou fantasy havěť. Jihokorejští autoři se vydali svou cestou a nabízí nám, kromě lidského plémě, rasu kočkolidí a víl. Každá rasa má své předpoklady pro vykonávání některého z šesti povolání, mezi které patří například tradiční bojovník, mág nebo běžec stínů. Kromě plnění příběhových questů se hráč může věnovat PvP, ve kterém zaujme především možnost dobývání nových území.

Oficiální stránky hry (http://4story.com/)
Oficiální stránky hry (http://4story.com/)