Where the fuck is Richard? Where the fuck is Richard? Where the fuck is Richard?

freeware freeware freeware
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Jak už název této kraťounké adventury změtí několika teček napovídá, budeme pátrat po osobě jménem Richard.

Cesta nás zavede do místního hostince v němž se dovídáte, že někde v lese se údajně skrývá poslední Troll a ten kdo se ho vydá hledat, už se nikdy nevrátí. Posledním zvědavcem byl právě Richard, jehož otec, majitel taverny, vás nyní prosí o jeho nalezení za nějž vyinkasujete odměnu a to "Topinku".

Nenecháváte se dlouho pobízet a ihned vyrážíte do nehostinného háje Richarda vypátrat.

Cesta nás zavede do místního hostince v němž se dovídáte, že někde v lese se údajně skrývá poslední Troll a ten kdo se ho vydá hledat, už se nikdy nevrátí. Posledním zvědavcem byl právě Richard, jehož bratr, majitel taverny, vás nyní prosí o jeho nalezení za nějž vyinkasujete odměnu a to "Topinku".

Cesta nás zavede do místního hostince, v němž se dovídáte, že někde v lese se údajně skrývá poslední Troll a ten, kdo se ho vydá hledat, se už nikdy nevrátí. Posledním zvědavcem byl právě Richard, jehož bratr, majitel taverny, vás nyní prosí o jeho nalezení, za nějž vyinkasujete odměnu a to "Topinku".