Total Carnage Total Carnage Total Carnage
Midway Games •  Black Pearl Software (PC)
Midway Games •  Black Pearl Software (PC)
Midway Games •  Black Pearl Software (PC) •  Backbone Entertainment (PS3, X360)
Arcade
PS3X360
06.11.2012
Total Carnage Total Carnage Total Carnage
akce > arkáda

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano

Generál Akhboob, diktátor, který se prosazuje tvrdou rukou v jednom ze států Blízkého východu, uzavírá svou zemi před zbytkem světa a válka je na spadnutí. Jeden z reportérů, kteří se v oblasti pohybují, objeví v továrně na dětské mléko ukrytou výrobnu chemických zbraní a mutantů určených pro válečné účely. Od té chvíle jsou všichni reportéři a další civilisté drženi v zajetí bez dalších vyhlídek na propuštění. Nyní přichází čas pro Doomsday komando, které tvoří dva váleční hrdinové, kapitán Carnage a major Mayhem. Jejich mise nebude procházkou růžovým sadem: zničení mutantů, osvobození rukojmí a dopadení fanatického diktátora si vyžádají množství nepřátelské krve.

Total Carnage je arkádovou střílečkou viděnou z top-down pohledu, ve které mohou i dva hráči společně postupovat nepřátelským územím proti mutantům a kyborgům vstříc cíli svojí krvavé mise. Naši hrdinové procházejí 20 různých bojových zón a pistolemi, kulomety nebo plamenomety a granáty likvidují legie čítající stovky zmutovaných a naprogramovaných monster.

Hra je konverzí arkádového automatu z roku 1992, která byla v následujících letech vypuštěna na systémy Amiga, SNES, Atari a DOS a v roce 2012 i na PS3, X360 a Win.