Test Drive Unlimited - MegaPack Test Drive Unlimited - MegaPack Test Drive Unlimited - MegaPack Test Drive Unlimited - MegaPack Test Drive Unlimited - MegaPack Test Drive Unlimited - MegaPack
15.04.2008
online > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření rozšíření
ano ano ano ano ano ano

Uplynulo něco málo přes rok, kdy pulty herních obchodů byly zavaleny krabicemi nesoucími název „Test Drive Unlimited - only for pc“ (zdůrazňuji proto, že hrdí majitelé konzole X-Box 360 si už závodní orgie bezmála půlrok užívali). Původní TDU nás zavedlo do souostroví Hawaie, konkrétněji na ostrov Oahu, kde jsme mohli buď sami za sebe v offline režimu překonávat sluncem rozpálené silnice a nebo v online režimu spolu s kamarádi ukázat místním domorodcům, co znamená rychlost 400km/h.

Píše se datum 14. duben 2008 a Atari vydává/distribuuje oficiální rozšíření pro TDU společně s importovaným patchem verze 1.66, na který čekali původní majitelé dlouhatánskou dobu jak na smilování. MegaPack je kompilátorem několika CarPacků, které vyšly jenom na Xbox Live + přidává pár nových kousků. Celkem jsme byli obohaceni o 45 nových aut a o jednu motorku, které se ve většině případech zpřístupnily spolu s novými obchody (podrobný list „zde“). A připomínka ohledně patche, který už světlo světa spatřil o něco dříve – většina „problémů“ s hrou nebyla opravena v čele s nefungujícími Inter-Club závody.

Test Drive Unlimited – MegaPack byl a je dostupný pouze digitální distribucí a z domovské stránky hry jste rovnou odkazováni na internetový obchod „Metaboli,“ kde klasicky po provedení online platby si hru budete moci stáhnout spolu s unikátním CD-klíčem.

Píše se datum 12. duben 2008 a Atari vydává/distribuuje oficiální rozšíření pro TDU společně s importovaným patchem verze 1.66, na který čekali původní majitelé dlouhatánskou dobu jak na smilování. MegaPack je kompilátorem několika CarPacků, které vyšly jenom na Xbox Live + přidává pár nových kousků. Celkem jsme byli obohaceni o 45 nových aut a o jednu motorku, které se ve většině případech zpřístupnily spolu s novými obchody (podrobný list „zde“). A připomínka ohledně patche, který už světlo světa spatřil o něco dříve – většina „problémů“ s hrou nebyla opravena v čele s nefungujícími Inter-Club závody.

Uplynulo něco málo přes rok, kdy pulty herních obchodů byly zavaleny krabicemi nesoucími název „Test Drive Unlimited - only for pc“ (zdůrazňuji proto, že hrdí majitelé konzole X-Box 360 si už závodní orgie bezmála půlrok užívali). Původní TDU nás zavedlo do souostroví Hawaie, konkrétněji na ostrov Oahu, kde jsme mohli buď sami za sebe v offline režimu překonávat sluncem rozpálené silnice a nebo v online režimu spolu s kamarády ukázat místním domorodcům, co znamená rychlost 400km/h.

Uplynulo něco málo přes rok, kdy pulty herních obchodů byly zavaleny krabicemi nesoucími název „Test Drive Unlimited - only for pc“ (zdůrazňuji proto, že hrdí majitelé konzole Xbox 360 si už závodní orgie bezmála půlrok užívali). Původní TDU nás zavedlo do souostroví Hawaie, konkrétněji na ostrov Oahu, kde jsme mohli buď sami za sebe v offline režimu překonávat sluncem rozpálené silnice a nebo v online režimu spolu s kamarády ukázat místním domorodcům, co znamená rychlost 400km/h.

Původní TDU nás zavedlo do souostroví Havaj, konkrétněji na ostrov Oahu, kde jsme mohli buď v offline režimu překonávat sluncem rozpálené silnice a nebo s ostatními hráči ukázat místním domorodcům, co to znamená rychlost 400km za hodinu.

Toto oficiální rozšíření pro Test Drive Unlimited (2007) vyšlo společně s importovaným patchem verze 1.66, na který hráči čekali již delší dobu. MegaPack je kompilcí několika CarPacků, které předtím vyšly pouze na Xbox Live + přidává i pár úplně nových vozů. Celkem byli hráči obohaceni o 45 nových aut a jednu motorku, které se ve většině případů zpřístupnily spolu s novými obchody .

Test Drive Unlimited – MegaPack je dostupný pouze skrze digitální distribuci.
Původní TDU nás zavedlo do souostroví Havaj, konkrétněji na ostrov Oahu, kde jsme mohli buď v offline režimu překonávat sluncem rozpálené silnice a nebo s ostatními hráči ukázat místním domorodcům, co to znamená rychlost 400 km za hodinu.

Toto oficiální rozšíření pro Test Drive Unlimited (2007) vyšlo společně s importovaným patchem verze 1.66, na který hráči čekali již delší dobu. MegaPack je kompilací několika CarPacků, které předtím vyšly pouze na Xbox Live + přidává i pár úplně nových vozů. Celkem byli hráči obohaceni o 45 nových aut a jednu motorku, které se ve většině případů zpřístupnily spolu s novými obchody .

Test Drive Unlimited – MegaPack je dostupný pouze skrze digitální distribuci.