Od středověkých policajtů jsem si na chvíli potřeboval odpočinout, tak jsem si dal další dílko autora. Jedná o jednoduchý prototyp, vytvořený v Unity. Začátek mi trochu evokuje Half Life, také začínáte v laboratořích a i se projedete ve vagonu. Jste tady s donáškou pizzy, ke konci se zjistí, že vědci oživují AI. Z popisu i názvu samotného asi je jasné, jak to dopadne. Jedná se o cca půlhodinovou záležitost.
Jinak na začátku hry je upozornění, že hra není namluvená. No v mém případě jsem tam neměl ani titulky a považoval jsem to za umělecký záměr, takže jsem celou hru dohrál bez textu. Což asi vypovídá o obtížnosti. Nejsem si jistý, jestli to bylo tím, že jsem hrál stahovatelnou verzi nebo jsem hrál full screen na širokoúhlém monitoru., každopádně jsem měl poprvé dosti surealistický zážitek a musel jsem si hraní zopakovat:)
Red