Zajímavosti

Ostatní

Blizzard při vývoji Heart of Swarm, tvrdil že alternativní mise předchozího dílu např: kdy se rozhodujete mezi Toshem a Novou , nebudou vůbec zasahovat do dalšího příběhu (mohli by jednu alternativu úplně vyrušit). V kampani Heart of Swarm se však objevují informace, které vylučují jednu z misí "Měl jsi pomoci mě" říká Nova, než zajme Raynora.------ A při vysvobozování Raynora, můžeme slyšet, že ho chtěl jít osvobodit, právě Tosh. Tudíž je vyloučena mise, v jejimž důsledku byl Tosh zavražděn. , Blizzard si evidentně ponechal líbivější konce. A co se týká Heart of Swarm, tak se radši do zrádných alternací už nepouštěl. Jediné co je alternativní je pořadí misí.
Během prvních dvou dnů prodeje se celosvětově prodalo přibližně 1,1 milionu kopií, byla nejprodávanější PC hrou za první čtvrtletí roku 2013.
Doposud se hru podařilo nejrychleji dohrát za 1 hodinu 30 minut a 10 vteřin. Údaj může být ve zdrojovém odkazu průběžně aktualizován.