Sepulchre Sepulchre Sepulchre Sepulchre Sepulchre
Ashton Raze (nově vytvořeno) •  Owl Cave
(nově vytvořeno) •  Owl Cave
Sepulchre Sepulchre Sepulchre Sepulchre Sepulchre
adventura > 2D adventura *

freeware freeware freeware freeware freeware
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne

Nezávislý vývojáři ze studia Owl Cave, duo Lewis Denby & Ashton Raze ukázali na adventurce z top-down pohledu, Richard & Alice, že něco umí, že v nich dřímá talent k tvorbě adventur s poutavým dějem s prvky tajemna. Tento titul není výjimkou, neboť si zde vývojáři na pomoc přizvali umného Mistra pixel artu Bena Chandlera.

Příběh hry je situován do prostředí rozjetého rychlíku, v němž se hráč chopí Dr. Harolda Langa, muzejního kurátora, jež byl skrze naléhavý telefonát požádán, aby se vrátil na Augur Peak Island. Unášeni rytmem kolébání a dunění vlaku se probouzíte v prázdném kupé. Pocit, že se soupravou není něco v pořádku, vycítíte téměř okamžitě, když zjišťujete, že ve vagonech nejsou žádní cestující, nýbrž pouze průvodčí, barman, zahalená osoba a kolem povalující se obrovská zavazadla.

Sepulchre nám zkrátka opět servíruje další atraktivní tajemnou historku, při kterých stydne krev v žilách.

Hráče určitě potěší přítomnost anglického dabingu.
Nezávislý vývojáři ze studia Owl Cave, duo Lewis Denby & Ashton Raze ([chybný odkaz na vývojáře]) ukázali na adventurce z top-down pohledu, Richard & Alice, že něco umí, že v nich dřímá talent k tvorbě adventur s poutavým dějem s prvky tajemna. Tento titul není výjimkou, neboť si zde vývojáři na pomoc přizvali umného Mistra pixel artu Bena Chandlera.

Příběh hry je situován do prostředí rozjetého rychlíku, v němž se hráč chopí Dr. Harolda Langa, muzejního kurátora, jenž byl skrze naléhavý telefonát požádán, aby se vrátil na Augur Peak Island. Unášeni rytmem kolébání a dunění vlaku se probouzíte v prázdném kupé. Pocit, že se soupravou není něco v pořádku, vycítíte téměř okamžitě, když zjišťujete, že ve vagonech nejsou žádní cestující, nýbrž pouze průvodčí, barman, zahalená osoba a kolem povalující se obrovská zavazadla.

Sepulchre nám zkrátka opět servíruje další atraktivní tajemnou historku, při které stydne krev v žilách.

Hráče určitě potěší přítomnost anglického dabingu.
Nezávislí vývojáři ze studia Owl Cave, duo Lewis Denby & Ashton Raze ([chybný odkaz na vývojáře]) ukázali na adventurce z top-down pohledu, Richard & Alice, že něco umí, že v nich dřímá talent k tvorbě adventur s poutavým dějem s prvky tajemna. Tento titul není výjimkou, neboť si zde vývojáři na pomoc přizvali umného Mistra pixel artu Bena Chandlera.

Hráče určitě potěší přítomnost anglického dabingu.
Nezávislí vývojáři ze studia Owl Cave, duo Lewis Denby & Ashton Raze ukázali na adventurce z top-down pohledu, Richard & Alice, že něco umí, že v nich dřímá talent k tvorbě adventur s poutavým dějem s prvky tajemna. Tento titul není výjimkou, neboť si zde vývojáři na pomoc přizvali umného mistra pixel artu Bena Chandlera.