Renegade Ops: Coldstrike Campaign Renegade Ops: Coldstrike Campaign
akce > arkáda *

placená hra placená hra
rozšíření rozšíření
ano ano

Coldstrike Campaign je jediné příběhové rozšíření pro Renegade Ops, které do hry přidává další tři mise.

Tentokrát naši Renegades musí čelit hrozbě v arktickém prostředí, kde padouch zvaný Coldstrike ohrožuje nevinné civilisty. Kromě hlavního záporáka a jeho robotického vozidla PanzerWyrm na ně čeká i několik nových typů nepřátel, využívajících mrazící zbraně, v částečně zničitelném prostředí. Samozřejmostí je i část s vrtulníky známá ze základní hry.