Real War: Air, Land, Sea Real War: Air, Land, Sea Real War: Air, Land, Sea Real War: Air, Land, Sea

Real War

Real War, Skutečná válka

Real War, Skutečná válka

strategie > real-time strategie *

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

Real War je realtimová hra ve které ovládáte reálné jednotky a vybavení U.S. Army. Dají se zde stavět různé budovy, vyrábět mnohé tanky, vrtulníky a v některých misích lze stavět i válečné lodě.

Jsou zde dvě kampaně. Jedna je za USA (Američané) a jedna za ILA(teroristé) a každá kampaň obsahuje 12 dlouhých a napínavých misí. Příběh je zde jen lehce naznačen, na nic si nehraje a snaží se působit co nejvěrohodněji, aby i v rámci naší reality, respektive blízké budoucnosti, vypadal uvěřitelně.

Princip hry je v zásadě velmi podobný prvním dílům série Command & Conquer s tím, že nově přináší trojrozměrné jednotky a budovy na klasické 2D mapě.

Real War je realtimová hra, ve které ovládáte reálné jednotky a vybavení U.S. Army. Dají se zde stavět různé budovy, vyrábět mnohé tanky, vrtulníky a v některých misích lze stavět i válečné lodě.

Jsou zde dvě kampaně. Jedna je za USA (Američané) a jedna za ILA (teroristé) a každá kampaň obsahuje 12 dlouhých a napínavých misí. Příběh je zde jen lehce naznačen, na nic si nehraje a snaží se působit co nejvěrohodněji, aby i v rámci naší reality, respektive blízké budoucnosti, vypadal uvěřitelně.