Pospos: Im Land der Chuchuck Pospos: Im Land der Chuchuck Pospos: Im Land der Chuchuck

freeware freeware freeware
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Pospos je obchodník plavící se mezihvězdným prostorem, aktuálně na cestě k domovské planetě Prosa. Při průletu okolo planety Chulak ztratí vládu nad lodí díky meteoritickému roji a pokusí se nouzově přistát. Přistání se nevydaří, Pospos se musí katapultovat a jeho loď přitom ztratí celý náklad. Muž musí prozkoumat povrch neznámého světa, aby našel všechny energetické krystaly, přitom se musí bránit kousavým Chuchukům.

Hra je určena vysloveně pro děti a jde v ní o úspěšný průchod šedesáti labyrinty, jež jsou plné nepřátel, ale i krystalů k nalezení. Hra částečně připomíná slavný Pac-man, každý labyrint navíc obsahuje i hádanky, založené na nalezení východu do další úrovně. Ty lze otevřít například správným přemístěním kamenů stojících v cestě.
Pospos je obchodník plavící se mezihvězdným prostorem, aktuálně na cestě k domovské planetě Prosa. Při průletu okolo planety Chulak ztratí vládu nad lodí kvůli meteoritickému roji a pokusí se nouzově přistát. Přistání se nevydaří, Pospos se musí katapultovat a jeho loď přitom ztratí celý náklad. Muž musí prozkoumat povrch neznámého světa, aby našel všechny energetické krystaly, přitom se musí bránit kousavým Chuchukům.