Pepenga Pengo Pepenga Pengo
JSH (Japanese System House) (nově vytvořeno)
JSH (Japanese System House) (nově vytvořeno)
SegaMD
akce > arkáda *

placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra
ano ano

Pepenga Pengo je pokračování stařičké arkádové hry Pengo, které bylo vydané roku 1995 pouze v Japonsku.

Oproti původnímu Pengo je tento díl do jisté míry podobný Bombermanovi. Cílem hry je zničit veškeré nepřátele Sno-Bees v dané úrovni pomocí ledových bloků, které je třeba vždy vytvořit a poslat správným směrem. Na konci každé série tématických úrovní nás nečeká nic jiného, než finální boss.

Hra obsahuje i multiplayer až pro čtyři hráče a dokonce i port původního Pengo, avšak se změněnou hudbou.

Oproti původnímu Pengo je tento díl do jisté míry podobný Bombermanovi. Cílem hry je zničit veškeré nepřátele v dané úrovni pomocí ledových bloků, které je třeba vždy vytvořit a poslat správným směrem. Na konci každé série tématických úrovní nás nečeká nic jiného, než finální boss.