Ve 21. století svět ovládli drogoví baroni a s tím je nutné urychleně skoncovat. Vašim úkolem tedy bude připravit elitní skupinu policistů, se kterou projdeme skrz nepřátelskou síť podzemních tunelů. V tunelech jsou ukryty drogové továrny, které je třeba zlikvidovat za pomocí výbušnin a odříznout tak mafiány od přílivu peněz.
Výchozí invazní pozice hry je pevně stanovena, ovlivnit však můžeme výběr ze dvou druhů munice, tří typů raket, výbušnin, lékárniček a zbroje. Hra se hraje z pohledu třetí osoby, ze které ovládáte velitele aktuálního týmu a alternativně můžeme přepínat mezi dalšími třemi. Cestu k drogovým varnám nám bude znepříjemňovat nespočet nepřátelských zabijáků, automatizované obrany a počítačové terminály.