My Pet Hotel My Pet Hotel My Pet Hotel My Pet Hotel

Wii
04.07.2004
My Pet Hotel My Pet Hotel My Pet Hotel My Pet Hotel
strategie > budovatelská strategie

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne

Vývojáři touto hrou plní přání těm dětem, které by se chtěli starat o zvířátka, ale nemají možnost pečovat o zvířata skutečná. Hra je simulací jakési chovné stanice, kterou si hráči mají možnost sami a podle svých představ navrhnout a postavit. Zde je nutné vybudovat vhodné podmínky pro zvířátka, kterých stanice pojme až šest druhů. Ve zvířecím penzionu je možné umístit koně, psy, kočky, králíky, želvy a papoušky.

Vývojáři použili pro tuto simulaci se strategickými prvky 3D rozhraní a několik filmových animací. Hra nabízí v několika stupních obtížnosti různé módy a scénáře mezi nimiž nechybí například ani jízda na koňském hřbetu. V roce 2005 vyšla speciální edice hry, která je obohacena o tři další druhy zvířat a některé extra prvky.
Vývojáři touto hrou plní přání těm dětem, které by se chtěly starat o zvířátka, ale nemají možnost pečovat o zvířata skutečná. Hra je simulací jakési chovné stanice, kterou si hráči mají možnost sami a podle svých představ navrhnout a postavit. Zde je nutné vybudovat vhodné podmínky pro zvířátka, kterých stanice pojme až šest druhů. Ve zvířecím penzionu je možné umístit koně, psy, kočky, králíky, želvy a papoušky.

Vývojáři použili pro tuto simulaci se strategickými prvky 3D rozhraní a několik filmových animací. Hra nabízí v několika stupních obtížnosti různé módy a scénáře, mezi nimiž nechybí například ani jízda na koňském hřbetu. V roce 2005 vyšla speciální edice hry, která je obohacena o tři další druhy zvířat a některé extra prvky.