Poslal jsem friend request. Dneska možná budu mimo, ale v týdnu bych měl být dostupný. Ještě by to chtělo někoho třetího...
Vypadá to, že se dá vyhledávat přes Bungie account name, nevím zda ho máš, protože asi není na PS vyžadovanej, ale umožňuje friend management atd napříč platformama.
Ok, PS5 by asi nevadila, má to crossplay, ale předpokládám, že hlasová komunikace by rušila:). Taky obyčejně hraju dost pozdě večer, plus mínus do půlnoci až jedné.
Nedáme tu dohromady tři lidi na premade trio? Většinou hraju solo, ale PvE na pozdějších mapách je zjevně balancovaný pro tři hráče a group fill je nespolehlivej. Nechce se mi tahat gear do her, kde jsem spárovanej s lidma na free loadoutu, který se rozběhnou do dvou stran, nepoužívaj mikrofon a okamžitě umřou. Už na startu většinou vím, že nepřežijem konfrontaci s prvním týmem...
@USER47 (05.03.2026 21:38)
Já jsem zatím udělal úvod za CyberAcme a NuCaloric. A pár kontraktů pro NuCaloric. Zatím pořád na Patimetru. Jak solo tak s fill týmem.
A musím říct, že většina runů byla úplně super zážitek. Tím jak jsem se v server slamu naučil jak to vlastně funguje, co za matroše mám sbírat pro levelování frakcí apod, tak to nádherně odsýpá.
Prvních pár her jsem likvidoval ostatní runnery jak na běžícím páse, a teď co jsem konečně dostal Arachne introduction kontrakt, kterej vyžaduje pvp kill, jsem byl smáznutej asi čtyřikrát po sobě:-D.
Jak už jsem psal u infinity - server slam mi ukázal že je to rozhodně hra s velkým potenciálem. Už se těším až mi usnou děti a pustím si to zase.