Kill to Collect Kill to Collect Kill to Collect
Kill to Collect Kill to Collect Kill to Collect
akce > taktická akce *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano

V dystopické budoucnosti je Geoshelter Alpha posledním známým městem naší planety. Vládne zde však chaos a bezpráví, a proto jsou najati čtyři lovci, kteří mají nastolit pořádek a veškerou pakáž z města vyhnat. Hra se příliš vážně nebere a neskrývaně se stylisticky inspiruje především z cyber-punkových anime 80. let.

Jedná se o rougue-like kooperační akci, ve které se ujmete jednoho ze čtyř hrdinů a budete s nimi procházet procedurálně generovanými levely. Kate Katana je vůdce skupiny a specializuje se především na chladné zbraně, hezoun Ivan Ironfist se spoléhá na své bionické paže, Riot Ray se soustředí na obranu a Shocking Shelly je mechanička, která bojuje svými udělátky. Ačkoliv je hra zaměřená na kooperaci, je možné ji hrát i jako vlk samotář.

Hra také nabízí tři různé módy: klasický příběhový mód, Challenge mód, ve kterém máte za úkol vyčistit osmipatrovou budovu co možná nejrychleji a vaše výsledky se následně umístí na tabulce a nakonec Free Hunt mód, ve kterém můžete volně plnit vedlejší mise, denní výzvy a lovit vaše cíle.

Jedná se o rogue-like kooperační akci, ve které se ujmete jednoho ze čtyř hrdinů a budete s nimi procházet procedurálně generovanými levely. Kate Katana je vůdce skupiny a specializuje se především na chladné zbraně, hezoun Ivan Ironfist se spoléhá na své bionické paže, Riot Ray se soustředí na obranu a Shocking Shelly je mechanička, která bojuje svými udělátky. Ačkoliv je hra zaměřená na kooperaci, je možné ji hrát i jako vlk samotář.