Hra vyšla pro platformy Amiga, Atari ST, Commodore 64, Game Boy, NES, SEGA Master System,MS-DOS, SNES, ZX Spectrum.
"Ironman" jsou klasické arkádové závody až 4 terénních vozidel na offroad-motokrosové dráze. Ve hře je celkem 8 různých tratí a 99 možných závodů. Za vyhraný závod hráč obdrží peníze, za které následně nakoupíme nitro a speciální vybavení vylepšující závodní speciál (rychlost, stabilitu). Cílem hry je vydělat v sezóně co nejvíce peněz a deklasovat naše soupeře.
Hra obsahuje multiplayer až pro 4 hráče na jednom pc.
IIMSSOR jsou klasické arkádové závody až 4 terénních vozidel na offroad-motokrosové dráze. Ve hře je celkem 8 různých tratí a 99 možných závodů. Za vyhraný závod hráč obdrží peníze, za které následně nakoupíme nitro a speciální vybavení vylepšující závodní speciál (rychlost, stabilitu). Cílem hry je vydělat v sezóně co nejvíce peněz a deklasovat naše soupeře.