Klasická tycoonovka a manažersko-obchodní simulace z pera veteránů a klasiků budgetovek Carstena Wielanda a Michaela Piepgrase. Cílem hry je zařídit si vlastní hospodu, udržet si klientelu a být úspěšný v konkurenčním boji v tomto novém podnikání, kde pivo teče proudem a zákazníci mžourají kalnými pohledy po vašich číšnicích.
Z ošumělé kanceláře začnete nejprve spřádat plány a přemýšlet, co vše budete potřebovat pro otevření vlastní hospody. K dispozici máte nevelké prostory někde na okraji města, váš rozpočet také není nijak vysoký a pro začátek se budete muset spokojit se skromnějším vybavením. Pak si najmete vhodný perzonál, naplánujete nápojový lístek, kterému dominuje několik druhů piva. Neuškodí ani nějaká reklama, a můžete otvírat.
Podle reakcí vašich hostů, které se pokusíte přimět ke spokojenosti a opakovaným návštěvám vašeho zařízení, se budete přizpůsobovat jejich potřebám: bude lépe vyměnit značku piva nebo vybavit hospodu jukeboxem? Nechybí vám gogo tanečnice či spíše herní automaty? Tyto otázky možná jsou důležité, přesto bude nejpodstatnější, jak rychle dokážete natočit plný půllitr...
Z ošumělé kanceláře začnete nejprve spřádat plány a přemýšlet, co vše budete potřebovat pro otevření vlastní hospody. K dispozici máte nevelké prostory někde na okraji města, váš rozpočet také není nijak vysoký a pro začátek se budete muset spokojit se skromnějším vybavením. Pak si najmete vhodný perzonál, naplánujete nápojový lístek, kterému dominuje několik druhů piva. Neuškodí ani nějaká reklama, a můžete otvírat.
Podle reakcí vašich hostů, které se pokusíte přimět ke spokojenosti a opakovaným návštěvám vašeho zařízení, se budete přizpůsobovat jejich potřebám: bude lépe vyměnit značku piva nebo vybavit hospodu jukeboxem? Nechybí vám gogo tanečnice či spíše herní automaty? Tyto otázky možná jsou důležité, přesto bude nejpodstatnější, jak rychle dokážete natočit plný půllitr...
Klasická tycoonovka a manažersko-obchodní simulace z pera veteránů a klasiků budgetovek Carstena Wielanda a Michaela Piepgrase. Cílem hry je zařídit si vlastní hospodu, udržet si klientelu a být úspěšný v konkurenčním boji v tomto novém podnikání, kde pivo teče proudem a zákazníci mžourají kalnými pohledy po vašich číšnicích.
Z ošumělé kanceláře začnete nejprve spřádat plány a přemýšlet, co vše budete potřebovat pro otevření vlastní hospody. K dispozici máte nevelké prostory někde na okraji města, váš rozpočet také není nijak vysoký a pro začátek se budete muset spokojit se skromnějším vybavením. Pak si najmete vhodný personál, naplánujete nápojový lístek, kterému dominuje několik druhů piva. Neuškodí ani nějaká reklama, a můžete otvírat.
Podle reakcí vašich hostů, které se pokusíte přimět ke spokojenosti a opakovaným návštěvám vašeho zařízení, se budete přizpůsobovat jejich potřebám: bude lépe vyměnit značku piva nebo vybavit hospodu jukeboxem? Nechybí vám gogo tanečnice či spíše herní automaty? Tyto otázky možná jsou důležité, přesto bude nejpodstatnější, jak rychle dokážete natočit plný půllitr...
Z ošumělé kanceláře začnete nejprve spřádat plány a přemýšlet, co vše budete potřebovat pro otevření vlastní hospody. K dispozici máte nevelké prostory někde na okraji města, váš rozpočet také není nijak vysoký a pro začátek se budete muset spokojit se skromnějším vybavením. Pak si najmete vhodný personál, naplánujete nápojový lístek, kterému dominuje několik druhů piva. Neuškodí ani nějaká reklama, a můžete otvírat.
Podle reakcí vašich hostů, které se pokusíte přimět ke spokojenosti a opakovaným návštěvám vašeho zařízení, se budete přizpůsobovat jejich potřebám: bude lépe vyměnit značku piva nebo vybavit hospodu jukeboxem? Nechybí vám gogo tanečnice či spíše herní automaty? Tyto otázky možná jsou důležité, přesto bude nejpodstatnější, jak rychle dokážete natočit plný půllitr...