FIFA Manager 14 FIFA Manager 14 FIFA Manager 14 FIFA Manager 14

FIFA Manager 14 FIFA Manager 14 FIFA Manager 14 FIFA Manager 14
sportovní > fotbal

placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

Osmý a současně definitivně poslední část série FIFA Manager od německých Bright Future, které vychází pod hlavičkou EA Sports. Série definitivně podlehla konkurenčnímu fotbalovému manažeru Football Manager.

Aktuální část je v podstatě přepracovaná a vylepšená předešlá hra FIFA Manager 13, která odráží aktuální pravidla a fotbalovou sezónu 2013/2014. V tradičním zpracování je rozšířen a doplněn textový mód, který umožní detailnější přehled o jednotlivých svěřencích vašeho fotbalového klubu. Rozšíření se dočkala i databanka jednotlivých klubů a soutěží, tentokrát nás potěší, že se do hry poprvé dostává mimo Chorvatska a Ukrajiny i Česká Republika. Reálnou podobu doznává přestupový trh s hráči, jejichž angažmá ovlivní až 40 různých faktorů.

Neodmyslitelně již k sérii patří licence jednotlivých klubových i světových soutěží, kterých si tentokrát můžete zahrát kolem 70, včetně české Gambrinus ligy. Celkově ve hře narazíte na 1000 fotbalových klubů a až 35000 hráčů.