@Luksa (28.04.2026 14:56): Já to automaticky hned hrál na gamepadu s tím, že je to metroidvanie, ale nebylo to ono, furt jsem umíral. Pak jsem si řekl, že bych to mohlo jít lépe s myší a po najetí do menu jsem si všiml, že to tam dokonce doporučují :-) Ale je možné, že se to doporučení zobrazilo, až když jsem v menu začal tou myší hýbat.
@boovol (28.04.2026 14:34): taky jsem to hrál s klávesnici a myší, ta hra je pro to navržená a s gamepadem si to nedovedu představit. Možná nestandartní ovládání je jedním z důvodů, proč hra tak zapadla a moc lidí ji nezná. Za mě originální metroidvania se zábavnou explorací a zajímavými novými schopnostmi, a klidně bych se ji nebál označit jako skrytý klenot. Kdo má rád tento žánr by měl hru aspoň zkusit.
Momentálně zdarma na Epicu. Po cca hodině hraní vypadá moc dobře. Paradoxně se hraje lépe na klávesnici a myši, což je dáno nestandardním soubojákem, který je ale sám o sobě boží. Zatím bych vytknul jen dlouhé načítací obrazovky, což je utrpení hlavně u bossů, kde člověk přece jen více umírá.