Disney Princess: My Fairytale Adventure Disney Princess: My Fairytale Adventure Disney Princess: My Fairytale Adventure

Disney princezna: Moje pohádkové dobrodružství

Wii3DS
25.09.2012
Wii3DS
25.09.2012
dětská > logická pro děti

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne

Vžijete se do role mladé kouzelnice v pohádkovém království. Při jednom kouzlu se stane nehoda, při kterém proměníte všechny víly v rarachy. Samozřejmě se to pokusíte napravit tím, že je všechny naleznete a proměníte zpět. Podíváte se do světů princezen např. Ariel a Popelky.

Nejdříve si vytvoříte svou postavu, kdy vyberete vzhled své postavy vlasy, šperky, šaty atd. Ve hře budete sbírat drahokamy, za které si budete moci nakupovat nový nábytek na vylepšení svého království a nové šaty do šatníku.