Tato strategie nás zavádí do roku 1995, kdy sonda Galileo poslala domů údaje z Jupitera. Ale ouha, po několika letech přišel útok Jupiteřanů. Hra nám dovolí hrát za obě strany. Jupiteřani budou vyvražďovat lidstvo a přetransformovávat atmosféru na pro ně lepší, ale pro zbylé lidstvo smrtelnou. Za lidstvo nás čeká obrana planety a atmosféry.
Ve hře jsou za obě strany velmi rozdílné jednotky. Budete moci vyvíjet bojové jednotky pro boj na zemi, vodě i ve vzduchu. Budovy mají své klasické rozdělení na těžební, výrobní a obranné.
Grafika v SVGA je detailní, jsou vidět stopy po pneumatikách, výstřelech, hořící stromy atd. Postavičky jsou na svou dobu velmi dobře animovány.
Ve hře jsou za obě strany rozdílné jednotky. Budete moci vyvíjet bojové jednotky pro boj na zemi, vodě i ve vzduchu. Budovy mají své klasické rozdělení na těžební, výrobní a obranné.
Grafika v SVGA je detailní, jsou vidět stopy i po pneumatikách, výstřelech, hořící stromy.