Codename: Outbreak Codename: Outbreak Codename: Outbreak Codename: Outbreak Codename: Outbreak Codename: Outbreak

akce > 3rd person akce

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano

Na Zemi dopadl malý meteorit. Jednotky vyslané k zajištění oblasti dopadu se přestaly hlásit. Dvojice vojáků ze speciální jednotky má za úkol prozkoumat oblast a zjistit co se stalo. Místní ale nejsou rádi že je vidí a střílí po nich. Mrtví útočníci mají na zátylku podivnou věc - mozkového parazita ovládajícího svou oběť. A šíří se rychle.

Takto začíná zajímavá 3D akce z blízké budoucnosti - Codename: Outbreak. Hráč v ní ovládá dva vojáky, mezi kterými si může přepínat. Druhého vojáka ovládá několika jednoduchými příkazy, takže je schopen se krýt, útočit, ostřelovat cíl a podobně. Každý voják je dobrý jen v něčem a je dobré využívat jejich schopností. Postavy se dají ovládat také v kooperativním multiplayeru, takže dva hráči hrají společně jednu hru. Kdekoli je zjištěno ohnisko nákazy, vojenské vznášedlo dopraví do oblasti naše ozbrojence a ti mají za úkol nejen zabít nakažené lidi, ale také najít živé svědky, vědecké údaje, informace o parazitech a jejich chování.

Výborná atmosféra strachu z mimozemského ohrožení hráče provází po celou dobu hraní. Hráč má při hraní soustavně pocit, že je součástí důležitých událostí, že je uvnitř děje a na jeho schopnostech leží budoucnost Země. Nikde o tom nepadne ani slůvko, hráč prostě ví, že dělá důležitou práci a nechce zklamat sám sebe.

Vytknout by se dalo padající menu, které odmítalo fungovat na kartách od ATI se staršími ovladači, ale to je dnes už vyřešeno.

Na Zemi dopadl malý meteorit. Jednotky vyslané k zajištění oblasti dopadu se přestaly hlásit. Dvojice vojáků ze speciální jednotky má za úkol prozkoumat oblast a zjistit, co se stalo. Místní ale nejsou rádi, že je vidí a střílí po nich. Mrtví útočníci mají na zátylku podivnou věc - mozkového parazita ovládajícího svou oběť. A šíří se rychle.

Na Zemi dopadl malý meteorit. Jednotky vyslané k zajištění oblasti dopadu se přestaly hlásit. Dvojice vojáků ze speciální jednotky má za úkol prozkoumat oblast a zjistit, co se stalo. Místní ale nejsou rádi, že je vidí a střílí po nich. Mrtví útočníci mají na zátylku podivnou věc – mozkového parazita ovládajícího svou oběť. A šíří se rychle.

Takto začíná 3D akce z blízké budoucnosti s názvem Codename: Outbreak. Hráč v ní ovládá dva vojáky, mezi kterými může přepínat. Druhého vojáka ovládá několika jednoduchými příkazy, takže je schopen se krýt, útočit, ostřelovat cíl a podobně. Každý voják je dobrý jen v něčem a je dobré využívat jejich schopností. Postavy se dají ovládat také v kooperativním multiplayeru, takže dva hráči hrají společně jednu hru. Kdekoli je zjištěno ohnisko nákazy, vojenské vznášedlo dopraví do oblasti naše ozbrojence a ti mají za úkol nejen zabít nakažené lidi, ale také najít živé svědky, vědecké údaje, informace o parazitech a jejich chování.
Oficiální stránky hry (http://)
Oficiální stránky hry (http://)