@David_Cravford (16.11.2025 12:40): Jo asi na tom něco bude. Fakt mám ty nároky vysoké no. Za 10 let budeme rádi, když ta hra vlastně půjde zapnout, I když i to je dnes někdy celkem problém.
@Wettek98 (15.11.2025 01:45): Máš strašně moc vysoké nároky aby multi billionová korporace vydala kvalitní herní produkt. Očekávat že v roce 2025 můžeš pauznout offline kampaň je přehnanej nárok kamo i když to šlo u her 20-30 let zpátky! /s
No doposud jsem za nejhorší kampaň v rámci CoD považoval z daleka Black Ops 3. Ale po hodině v tomhle si myslím, že byla překonána, Proč po dílech jako Black Ops Cold War, nebo i Black Ops 6 vydají něco takového…
Opravdu, kdo vymyslel, že příběh vychází ve výsledku z MP a nelze hru pauznout? Dokonce hráče vyhodí za neaktivitu? Nebo nejvíce, co mě fakt leze na nervy, proč při přerušení hry musím začínat misi znovu? S tímhle ať jdou fakt do háje… Ano ok, hra je primárně MP, ale tohle je fakt sviňárna.