Bruce Lee je hybrid plošinovky/beat'em'up akce s titulním slavným hercem v hlavní roli. Původně hra vyšla pro platformu Atari 8-bit a byla časem portována na mnoho jiných platforem. Nemá s filmy Bruce Leeho nic společného, hlavním cílem je sbírání lucerniček, které posouvají děj dál a které hlídají dva protivníci – ninja ozbrojen bojovou tyčí a Zelený Yamo, připomínající sumo zápasníka. Yamo se ve hře dvou hráčů stane hratelnou postavou. Po sesbírání všech luceren nás čeká závěrečný souboj s úhlavním nepřítelem - ohnivým čarodějem. Ve hře je dále nutné si dát pozor na různé pasti, jako zavěšené meče, létající střely, nášlapné miny a tak dále.
Titul nemá s filmy Bruce Leeho nic společného, hlavním cílem je sbírání lucerniček, které posouvají děj dál a které hlídají dva protivníci – ninja ozbrojen bojovou tyčí a Zelený Yamo, připomínající sumo zápasníka. Yamo se ve hře dvou hráčů stane hratelnou postavou. Po sesbírání všech luceren nás čeká závěrečný souboj s úhlavním nepřítelem - ohnivým čarodějem. Ve hře je dále nutné si dát pozor na různé pasti, jako zavěšené meče, létající střely, nášlapné miny a tak dále.